6933293202 Χωριστή, Δράμα matzas2_@hotmail.com
hero image
 
 

ΜΑΤΖΑS BEE
Μελισσοκομείο, Χωριστή, Δράμα

Η επιχείρησή μας, "ΜΑΤΖΑS BEE," με έδρα τη Χωριστή στη Δράμα, είναι αφοσιωμένη στην παραγωγή, το εμπόριο και τη διάθεση υψηλής ποιότητας μελιού και λοιπών μελισσοκομικών προϊόντων. Η δραστηριότητά μας ξεκίνησε το 2020, και από τότε έχουμε επιδιώξει να παρέχουμε τα πιο αγνά και φυσικά προϊόντα στην περιοχή της Δράμας και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το κύριο μας προϊόν, το μέλι, προέρχεται από προσεκτικά επιλεγμένους μελισσοκομικούς κήπους και αντιπροσωπεύει την αυθεντική γεύση και τις θρεπτικές ιδιότητες της ελληνικής υπαίθρου. Επιπλέον, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα μελισσοκομικών προϊόντων, περιλαμβάνοντας μέλι με ειδικές γεύσεις, ποικιλίες και παρασκευάσματα, καθώς και παρελκόμενα σχετικά με τον χώρο της μελισσοκομίας.

Στοχεύουμε στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας και παρέχουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση. Η επιχείρησή μας είναι διαθέσιμη για συνεννόηση, προκειμένου να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας στις ξεχωριστές ανάγκες και απαιτήσεις κάθε πελάτη. Με την προσήλωσή μας στην ποιότητα και την αρωματική αυθεντικότητα, διακρινόμαστε στον χώρο της μελισσοκομίας, ενισχύοντας την παρουσία μας σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 
 
 
 

"ΜΑΤΖΑS BEE: Η γεύση της φύσης σε κάθε κουταλιά. Συνδέουμε τις μελισσοκομικές

τέχνες με την αγάπη για γεύσεις που ξεπερνούν κάθε προσδοκία."

 
 
 
 
 

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

στην επιχείρηση "ΜΑΤΖΑS BEE" είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας μελισσοκομικά προϊόντα στην περιοχή της Δράμας και σε όλη την Ελλάδα. Βασιζόμαστε σε αξίες όπως η αυθεντικότητα, η προσοχή στη λεπτομέρεια και η δέσμευση προς την ποιότητα, προκειμένου να εξυπηρετούμε τις ανάγκες των πελατών μας.

Επιδιώκουμε να:

Παράγουμε Υψηλής Ποιότητας Προϊόντα: Η εξαιρετική ποιότητα είναι η κύρια αρχή μας. Προσφέρουμε μέλι και μελισσοκομικά προϊόντα που ξεχωρίζουν για τη φυσικότητα, τη γεύση και τις θρεπτικές ιδιότητες τους.

Εξυπηρετούμε τις Ανάγκες των Πελατών: Είμαστε διαθέσιμοι για συνεννόηση και προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας στις μοναδικές ανάγκες και απαιτήσεις κάθε πελάτη.

Ενισχύουμε την Παρουσία μας σε Εθνικό Επίπεδο: Στοχεύουμε στην επέκταση της παρουσίας μας σε όλη την Ελλάδα, εδραιώνοντας το όνομά μας ως σημαντικό παράγοντα στον χώρο της μελισσοκομίας.

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα προϊόντα μας
ή για να παραγγείλετε. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.