6933293202 Χωριστή, Δράμα matzas2_@hotmail.com

 

ΜΑΤΖΑS BEE
Μελισσοκομείο, Χωριστή, Δράμα

Η επιχείρησή μας, "ΜΑΤΖΑS BEE," με έδρα τη Χωριστή στη Δράμα, είναι αφοσιωμένη στην παραγωγή, το εμπόριο και τη διάθεση υψηλής ποιότητας μελιού και λοιπών μελισσοκομικών προϊόντων.

Η δραστηριότητά μας ξεκίνησε το 2020, και από τότε έχουμε επιδιώξει να παρέχουμε τα πιο αγνά και φυσικά προϊόντα στην περιοχή της Δράμας και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το κύριο μας προϊόν, το μέλι, προέρχεται από προσεκτικά επιλεγμένους μελισσοκομικούς κήπους και αντιπροσωπεύει την αυθεντική γεύση και τις θρεπτικές ιδιότητες της ελληνικής υπαίθρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Με αγάπη και αφοσίωση παράγουμε ποιοτικό μέλι, με σκοπό να σας προσφέρουμε ένα προϊόν υψηλής θρεπτικής αξίας. Το μέλι μας διακρίνεται για τη μοναδική του γεύση, το χαρακτηριστικό χρώμα, και το εκλεκτό άρωμά του, χωρίς την προσθήκη οποιωνδήποτε πρόσθετ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΟ ΜΕΛΙ

ΤΟ ΜΕΛΙ

Το μέλι είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, όπως σάκχαρα, οργανικά οξέα, πρωτεΐνες, αμινοξέα, και μεταλλικά στοιχεία. Η κατανάλωση του μελιού έχει οφέλη για την υγεία, βελτιώνοντας την καρδιαγγειακή υγεία, μειώνοντας την υπέρταση....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ